Saturday, January 15, 2011

AKU ANTARA PEMENANG ITU



Sapa2 yang ikut serta dalam bmydamia 1st Giveaway mesti dah tau yang keputusan dah kuar secara rasmi pada 12 Januari yang lalu.

5 nama pemenang telah diumumkan oleh pihak penganjur iaitu Aimi Syawani dan suaminya . Sungguh tak disangka.., nama ku ader dalam senarai itu! Syukur tak terkira dan tak pernah kusangka akan menang kerana aku sekadar melahirkan rasa cinta ku terhadap keluarga tersayang. Mereka adalah segala2galanya buat aku, dan aku adalah sebahagian dari mereka.

Terima kasih yang tak terhingga kepada Aimi dan suaminya kerana sudi memilih hasil tulisan ku . Kepada 4 orang lagi pemenang tu... Tahniah kepada anda semua. Dan kepada semua yang menyertai GA ni..., kita semua adalah pemenang di hujung pena masing2.

3 comments:

abbymira said...

kak, saya tag akak..klau sudi,join le..hehe

http://abbymira.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

AIMI SYAZWANI said...

Thanks for entry ni kak! :) Entry akak best! Tu yang saya dgn husband pilih as one of the winner! Touching btol! hhheeee..nanti sy dh pos kan gift sy inform akak k? Thanks again! ;)

Hidayati said...

abbymira..., thanks sebab tag akak, Sat akak buat

Aimi..., hihihihi suke nya bila kena puji.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...