Sunday, January 16, 2011

CONTEST BLOG PALING COMEL, CANTIK DAN KEMAS



Emmm..., pagi ni bukak je page blog.., aik ader mesej khas daripada Abbymira . Alamak terharunya..., dia tag aku utk Contest Blog Paling Comel, Cantik Dan Kemas . Thanks ya dek.

Well, contest ni di anjurkan oleh Farzana Farzanto . Ader market nama tu dek! Syarat2 penyertaan amat mudah. Nak join.., KLIK SINI sebelum 10 Februari 2011. Panjang lagi masa tu...., sempat lagi kalau nak touch up blog korang.

Hadiah? ... Ni yang tak tahan ni. Sapa2 yang menang boleh plih sendiri hadiah atau pakaian dari seleksi Pelangiwardrobe Hannah kat Facebook. Add dulu baru dapat tengok fesyen terkininya ye.. Walaupun orang perempuan digalak join contest ni sebab hadiah2nya merupakan barangan wanita, tapi orang lelaki pun boleh ikut gak..., boleh bagi kat isteri ke, makwe ke, adik angkat atau adik kandung..., terpulang.

Ok, untuk memeriahkan lagi contest ni..., aku nak tag 5 orang kekengkawan aku. Mereka adalah...ceng! Ceng! Ceng!

1. Lady Salwa

2. Pelangi

3. Siti Nur Atiqah

4. De' Elle Norizi

5. Haffiz Mohd Noor

Selamat mencuba!!!!!!

6 comments:

Hazari. said...

owww,, good luck :))

abbymira said...

kak..sory ek..hehe..link tu x function plak..hehe...

Hidayati said...

Hazari., thanks.

Hidayati said...

abhymira..., it's ok. Akak godek2 sana-sini.. dapat gak. Hehehe

laskar rainbow said...

Akak! Thanks sesangat tag Pelangi tawww=)

de' Elle Norizi said...

thanks tag bonda.

#mamy kat sini banyak background menarik http://scrappinblogs.blogspot.com/

bonda da cuba pakai kat blog bonda yang ini, http://onefourthreetwothaousandnine.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...