Monday, January 3, 2011

bmydania 1st Giveaway.!! ;)

Giveaway datang lagi. Sekali lagi aku di tag oleh IbuLuna  yang juga adalah adik ipar ku. Terima kasih banyak. Aku sangat berbesar hati untuk menyertai GA ini. Tak menang pun tak pe. Demi ikatan kekeluargaan, aku sanggup. Tapi kalau menang..., aku lagi suke... yeah.



 bmydania 1st Giveaway ini adalah anjuran  Aimi Syazwani  manakala hadiah2 nya pula adalah sumbangan dari Bunga Cherii Collections .

Syarat penyertaannya amat mudah dan ringkas. Yang berminat sila KLIK SINI

Soalan cepu emasnya...., "Kenapa keluarga (suami & isteri / ibubapa & adikberadik) sangat penting bagi anda?"

Keluarga sangat penting dan berharga bagi ku. Ia melambangkan identitiku. Ia memperlihatkan siapa diriku. Tanpa mak dan arwah bapak, aku tak mungkin ada di dunia ini. Dan bila aku tidak wujud, takkan mungkin lahirnya benih cinta antara aku dan suamiku ...., Nurizzatul Aini, Noor Maya Sherina, Mohd. Daniel Haqim, Noor Natasha Balqis & Nur Qaseh Ayieshah..., 5 permata yang lahir mewarnai dunia dari kasih sayang kami berdua. Tanpa adik-beradik maka sunyi dan kelamlah duniaku. Adik2 ku ibarat dinding tempatku bersadar, tiang tempatku menangis, atap tempatku meminta pertolongan dan lantai tempatku mencurah kasih sayang.
Sungguh tidak dapat kubayangkan..., hidup tanpa mereka yang kupanggil...., KELUARGAKU.

Ku ingin sekali tag :-

1. Mappiau

2. Anati soki

3. DeQdEq

4. Rumaizah

5. Hanasakura

Tarikh tutup GA ni pada 9 Januari 2011. Jom lah join ramai2. Semoga berjaya!!!!

6 comments:

deqdeq said...

tima kasih kak sbb tag DeQdEq....insyaAllah DeQDEqq cuba juga siapkan....

Hanis MY said...

akak..good luck tau! okies hanis try wat nanti takuttnyaa biasanya bab jawab soklan ni fail sikit haha takpe akan cuba gak...

Hidayati said...

DeQdEq & Hanis, semoga kita sume barjaya. Usah risaule Hanis..., nyatakan je kenapa keluarga penting buat Hanis. Luahkan je perasan yang paling dalam. Selamat mencuba.

abbymira said...

anak ayah ajak join GA ni jugak..try laa..

http://abbymira.blogspot.com/2011/01/new-year-give-away.html

MAPPIAU said...

waaa kene tag sudah hehehe mekacih yea sorri lambat reply buzi sket hari ni. okeh okeh nanti saye buat yea thanks sudi tag okeh :D

MAPPIAU said...

salam kak, saye dah buat dah tag akak hehehe, and good luck yea untuk GA nih :))

http://mappiau.blogspot.com/2011/01/bmydania-1st-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...