Wednesday, January 5, 2011

SEMALAM YANG HAMPA

Semalam, seharian internet down. Ku sangka kat rumah ku je. Rupa2 nya seluruh Tawau! Urusan d bank pon terpaksa di tangguhkan kerana sistem mereka down. Penat je.

Di zaman dunia serba ber link ni, memang amat menyiksakan bila sistem internet global yang disandar, menghampakan. Mungkin kerana struktur muka bumi atau cuaca..., atau apa2 je lah... hakikatnya PC yang takde connection umpama telefon yang takde credit..., useless.

Tak taulah hari ni, mungkinkah keadaan akan bertambah baik atau semakin memburuk? Apa2 pun aku nak layan follower yang dah tag aku untuk GA yang mereka sertai, semetara line masih ok ni.

Followerku adalah VVIP dan mereka layak dilayan seperti VVIP! Adiosss.

2 comments:

shapoji said...

sabo je lah kan...

Hidayati said...

Iyo le..., nak wat cam mane kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...