Friday, September 30, 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST SALAM UKHUWAH



Nak join? Sila klik banner di atas.

As salam sume. Malam ni macam nak join segmen dari blogger Salam Ukhuwah . Sebenarnya mamy ni dah lama follow blog Salam Ukhuwah ni. Dulu masa mula2 aktif berblog, selalu gak p blog ni cuma jarang tinggalkan jejak. Lepas tu "tido" lama la pulak. Lepas mamy buat contest hari tu, bebulan mamy tak berblog. So, kira macam hilang jejak lah citernya. Tapi tak le susah nak cari, sebab blog Salam Ukhuwah memang dah ader dalam bloglist favourite mamy.  La ni bila start aktif balik dengan identiti baru, mamy mula berkunjung semula ke laman blog Salam Ukhuwah untuk mengisi dada yang kosong dengan ilmu keIslaman dari sudut pandang penulisnya. 

Apa pun mamy berdoa agar Salam Ukhuwah akan terus menjadikan blognya sebagai medium dakwah yang berjaya dalam membentuk & menyentuh jiwa2 kosong diluar sana. Amin.

Sebagai pelengkap segmen, mamy nak tag dua orang VVIP mamy. 


Wassalam. 


4 comments:

Heidi Shafiq said...

bagus segmen ni.. :)

Nieda said...

SALAM...LAMA TAK BERKUNJUNG

Hidayati said...

Heidi Shafiq & Nieda.., terima kasih.

Atika Aula said...

tQ kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...