Saturday, March 19, 2011

TERIMA HADIAH BMYDANIA 1ST GA


Hari ni.., kira2 pukul 3 petang, aku menerima 1 sampul surat Pos Laju. Eh? Dari sapa ni? Tengok belakang sampul.., tertera nama BungaCherii Collection. Hah!!! Ini mesti dari salah satu penganjur contest yang telah aku menangi.

Setahu aku, dah 3 kali aku menang contest /GA dan belum lagi menerima sebarang hadiah yang telah dijanjiikan. Mungkin mereka ader masalah masing2. Tapi bak kata pepatah...., lembu dipegang pada talinya, manusia pula dipegang pada janjinya. Bukan mengharap, sume tu kan janji pihak penganjur contest / GA. Jadik, aku atau sesiapa saja yang telah mereka pilih sebagai antara pemenang memang 100% layak menerima apa yang telah mereka janjikan.

Jadi hari ni, aku bersyukur kepada ilahi dan berterima kasih kepada pihak penganjur bmydania 1st GA atas hadiah poach comel berwarna pink lengkap tertulis namaku & berisi 3 kerongsang dari BungaCherii Collection yang amat cantik. Suke sangat!!!!!! Terima kasih sekali lagi ye.

Akan ku simpan hadiah ini sebagai kenangan memenangi GA yang pertama selama aku bergelar blogger.

4 comments:

AIMI SYAZWANI said...

Salam kak. Alhamdulillah. Received jugak hadiah dr sy. Hhhuuu..Terima laa hadiah yg x seberapa tu ye kak. Kot nnt ada pakai brooch tu bleh laa capture gambar. Dpt sy tgk. Hhhheee..Thanks kak eh sbb menanti dgn kesabaran hadiah dr sy tu. Really appreciate it :)

Fara said...

comeinya hadiah poach tu..ler ada jgk penganjur yg mgkir janji yer..wat contest bgai nak rak..tp bila dh pilih pemenang x antar hadiah plak yer..apakah motif dorg utk wat kontest ehh..sabar je la kak..

Hidayati said...

Aimi.., terima kasih sekali lagi. Tak pe. Yang penting Aimi dah kirimkan. Akak amat berbesar hati. Sekurang2 nya, akak tak 'alergi' nak join contest lagi. Hehehehe.

Fara.., Itulah Fara. Akak nak cakap pun serba salah. Ditelan mati mak,diluah mati bapak. Semoga mereka segera mengotakan janji yang telah dibuat lebih dari sebulan yang lalu.

[ibuLUNAZAHRA] said...

mamy sangat lawa itu beg kantung..cemburu okay..aduh,kaler pink lagik..bertambah2 cemburu tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...