Monday, March 21, 2011

15 PESERTA SUKU AKHIR MY SLEEPING ANGEL CONTEST!!!!!


As salam semua! Pagi ni aku dengan sukacitanya ingin mengumumkan 15 peserta suku akhir My Sleeping Angel Contest!

Dari 98 orang angel yang amat kiut dan sangat adorable, mereka inilah yang berjaya mencuri perhatian pihak juri untuk ke suku akhir. Percayalah.., pihak juri menghadapi saat2 yang sukar untuk memilih 15 angel  yang terbaik sebab kesemua angel2 yang bertanding memang hebat2 belaka.

Jadi..., dengan bangganya.... inilah barisan 15 ANGEL YANG BERJAYA KE SUKU AKHIR!!! TAHNIAH!!!

















Esok adalah penentuan! Siapakah yang berjaya merangkul hadiah utama? Dan siapa pula yang bakal membawa pulang hadiah tempat kedua dan ketiga? Bagaimana pula dengan hadiah saguhati? Dan tidak lupa.... angel yang manakah berjaya merebut Hadiah Khas Pilihan Juri? Segala-galanya akan terjawab esok!!!!

JANGAN LUPA!! Nantikan debarannya dalam n3 khas PEMENANG MY SLEEPING ANGEL CONTEST tepat pukul 10 pagi esok.

May The Best Angel Win!!!!

8 comments:

JaSSNaNi said...

tahniah kepada 15 lucky yg berjaya ke peringkat akhir.. :) tak de rezki kat sini.. :) ehe

EiJa ZaQuaN said...

tahniah top 15..
hehe..kelakar tgk gelagat diorg sume..dan pastinya chomell..

nmpknye xde rezeki nak tersenari kat sini..

Ummi AmnaAmzar said...

anak ummi ade..angel 7

Syahada Ahmad said...

Thanks akak sbb bagi chance kat my dear doter masuk peringkat suku akhir. ;-)

Momma Mia said...

Alhamdulillah, my lil Dzakirah in the list. Moga2 dimurahkan rezeki kami, amin :)

thanks

rasp said...

as salam...
dapat masuk semi final pun dah syukur hehehehehehe...tq tq tq...

fa10 said...

tahniah!!
saya suka angel 7 tu.. nmpk lena sungguh2

Mama Rayyan said...

as-salam...heehe..my mucuk masyam ada kat sini..angel2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...