Monday, February 7, 2011

SUKE NYEEEEEEERRRR!!!

As salam. Tadi encik posman datang antar surat kat rumah. Aku pun macam biasa.., chek lah surat yang datang tu. Eh...??? Dari Body Shop?? Bukak je terus nampak ni.....
V
V
V
V
V
V
V
V


Wah!!! Bestnyer...!!!! Hari tu mang dah dapat kad ahli The Body Shop. Tapi ader pertindihan nombor kad. Tapi.., aku sempat jugak buat make over pakai voucher yang disertakan semasa join jadi ahli hari tu.

Sekarang ni....DOUBLE HAPPY!!!!!. Dah lah dapat kad baru... dapat lagi voucher make over tu.  Nak2 lagi dekat birthday aku ni. Yippi!!!! Bolehle aku melaram lagi kat butik Body Shop. Seronoknye... Kali ni nak try make-up yang over sikit. Tau jelah, aku ni tak reti nak pakai make-up. So bila dapat peluang macam ni...., aku paling suke....!!!!! Hari tu dah beli ini...

V
V
V
V
V
V
V

Nanti nak beli apa pulak ye...??? Emmm... Anyway... Thanks to The body Shop for all these. Looking forward to use the free make over & 20% discount vouchers. Adiossss!



5 comments:

[ibuLUNAZAHRA] said...

wow! congrats..'

sangat2 jelesss okay.
nt ami gambar ye time makeover..best nye ade ptindihan id, leh buat 2x..wow sangat bes..hadiah birthday le tuh yea :)

Hazari. said...

lahh, baru ingat nak cube jugak.

Hidayati said...

Kui3..., memang best Bonda! Betul2 tak sangka. Daddy ader mention pasal Body Shop nak ganti kad. Ingatkan main2. Tau je lah perangai c Daddy tu. Suke sangat menyakat mamy ni. Rupe nye betul2. C Daddy siap nak buat make over tu pasal hari tu mamy yang buat so kali ni dia nak pulak. tapi mamy protes. Heheheh..mamy nak jugak!

Hazari..,nak cuba ape? Minyak wangi ke? Kalau member card tak laku kat Semenanjung & Sarawak. Sabah sahaja tu dek.

Hazari. said...

eh, macam tuh ke ? lah, mule2 ingat tak nak cube sebab minyak wangi.. sekarang sabah sahaje lah pulak. hahaha, adeii ~

[ibuLUNAZAHRA] said...

bonda tag mamy,
http://lunazahra.blogspot.com/2011/02/contest-if-i-have-rm100.html

cepat da nak tutup da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...