Friday, January 7, 2011

JANGAN LUPA LIRIK LAGU TADIKA

Hehehehe...., mesti suspen dengan tajuk n3 aku pagi ni kan. Tak delah.., saje nak ceriakan pagi aku & semua yang sudi menjenguk blok aku ni.

Apa kata pagi ni kita main "Jangan Lupa Lirik" versi lagu tadika. Bukan apa, aku cukup geli hati bila dengar macam2 versi lagu tadika yang dinyanyikan oleh kengkawan, adik ipar dan anak2 sedare. Ader tu dah jauh dari lirik asal lagu tu. Hahahaha.

Pagi ni, jom kita cuba lagu Baa Baa Black Sheep. Ingat ke tak ingat tu yer... Ini cuma untuk fun je ye..

Baa Baa black sheep,
Have you any wool,
Yes sir, yes sir 3 bags full,

_____   _____  ______  _______

_____  _____  ______  _______

But none for a little boy,
Who live down a lane.

Hah!.. 8 tapak yang di cari..... cuba lah... tulis jawapan kat "Respon ikhlas' je... Selamat mencuba....

8 comments:

Fxysche Nas said...
This comment has been removed by the author.
Fxysche Nas said...

One For The Master,
One For The Dame

kan? hehehe

Hidayati said...

Heheheh dah dekat dah tu.....

abbymira said...

one for my mother
one for my father

btol x kak?hahaha

Hidayati said...

Hahahaha.....adoi mak...abby! ader 2 tapak merah kat situ.

abbymira said...

abes,ape jwapan betul die kak?dah lupe la..lame sgt ni..hehe

de' Elle Norizi said...

our niece ajar bonda,
"one for my mother, one for my dad"..

hahahhaa,bonda tau..bonda tau..
salah..

"one for my master , one for the dame"..

ni bang chik ajar..betul ke?

Hidayati said...

Betul tu Bonda. utk makluman Bonda & Abby, jawapan akak dah reveal kat n3 yang satu lagi. Don't worry... kita main teka lirik ni 3 hari berturut-turut. Just for fun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...