Friday, January 7, 2011

JANGAN LUPA LIRIK LAGU TADIKA LAGI

Emmm.., nampaknya takder siapa yang berjaya berikan lirik sebenar lagu Baa Baa Black Sheep aku pagi tadi. Ni jawapan untuk 8 tempat kosong tu...

ONE FOR MY MASTER
ONE FOR MY DAME

Kan dah kate... Tapi tak pe. Jom main lagi. Sapa2 yang berminat tu..., macam biasa letak jawapan anda pada ruangan "Respon Ikhlas". Terbuka kepada semua. Tak nak follow blog aku ni pun... tak pe. {tapi kalau follow....lagi bagussssss}  ;}

kali ni lagu TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR. Mesti kacang lah!

Twinkle twinkle little star
How I wonder what you are

______  ______  ______  ______  ______  ______

6 tapak kosong diperlukan.

Selamat mencuba.

4 comments:

Hanis MY said...

up above the world so high heee confirm betul ye tak???

Hidayati said...

Hanis....! Memang betul!!!! Tunggu n3 akak malam nanti. Nak promote blog Hanis sal dah jawab ngan betul. Suke tak.

Jo Qusary said...

huhu... dah ade org jawab dulu...

Hidayati said...

Cian Jo... nanti akak buat lagi yek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...