Sunday, January 9, 2011

JANGAN LUPA LIRIK LAGU TADIKA (HARI TERAKHIR, LAGU PERTAMA)

Selamat pagi semua..!!!! Nampak gayanya, tak de sapa yang dapat isikan 6 tapak kosong lagu Its Bitsy Spider. Kalau nak tau, ni jawapannya.....

AND DRIED UP ALL THE RAIN.

Ok.., untuk hari terakhir ni akak nak bagi lagu THIS OLD MAN sebagai taruhan bagi lagu pertama pagi ini. Seperti biasa...., SESIAPA je boleh teka lirik ni. Dah bersedia? Jom kita mulakan.

This old man, he played one
He played knick-knack on my thumb,
With a knick-knack paddy whack,
______  ______  ______  ______  ______

(5 tapak kosong yang diperlukan)

*letak jawapan pada ruangan "respon ikhlas"

Selamat mencuba!

4 comments:

misz h0neyz said...

hYe kak!!
h0neyz nak cuba jwb...
hehehe...
nie jwpnnya...

"give a dog a bone"

bt0l x??..
hehehe...

de' Elle Norizi said...

itsy Bitsy Spider tu lagu 'Satu Labah2' ke?

banyak lagu mamy,lagu tadika moden leee..
bonda kat tabika muhibbah dlu tak d ajar,
kami nyanyi lagu 'air terjun tepi gunung'..'naik2 gunung kinabalu'..'nenek tanam biji delima'..'abg ilmu utk baca'..dll..

hukhukhuk,cepat la cikLuna tadika,nak belajar jugak lagu2 ni,mcm best lagu mamy tiap hari la..

#mamy,bonda tag mamy http://lunazahra.blogspot.com/2011/01/happy-baby-contest.html

Hidayati said...

Misz Honeyz...tak sangka..ingat lagi lagu ni. Well done. Tunggu N3 khas untuk Honeyz ya.

Bonda, hehehehe..., masa mamy tadika cina dulu.., lagu2 ni lah yang mamy belajar. Ader gak lagu2 dlm bahasa cina..., tapi mamy dah tak ingat. hehehehe.
Sat mamy buat happy baby tu ye.

misz h0neyz said...

hehehe...
men hentam je tue...
xsangka plak bt0l...
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...