Saturday, January 8, 2011

CITER JO

Malam ni aku nak citer pasal pemenang Jangan Lupa Lirik Lagu Tadika untuk hari ke2 lagu pertama. Aku betul2 tak sangka dia ni masih ingat lagi lagu Mary Had A Little Lamb. Salute penuh stylo bro!

Dia sorang manusia dengan Sindrom Asperger dan dipercayai memiliki kuasa Stylo yang menggerunkan! Suspennye kan. Kalau korang nak tau..,itulah Jo Qusary . Di awal perkenalan di alam maya, ku sangkakan dia ni budak nakal. Lebih2 lagi bila aku baca N3 nya yang bertajuk Agenda Jahat 2011 (ni korang mesti baca.... lawak giler!) Rupa-rupanya aku dah salah sangka... dia ni rupanya sorang yang penuh dengan idea2 canggih semasa menulis.... dan aku rasalah kan...., dia ni mesti peminat kopi nombor satu! Nak tau betul ke tak..... JOM KITA TERJAH

5 comments:

de' Elle Norizi said...

da terjah blog dia..menarik.
cuma agak konpius ngn istilah 'sindrom asperger' yg dgunakan..erms, bukan ke phidap fobia ngn kaler kuning..tp cawan kopi saudara Jo,kaler kuning pl..
eh,jangan marah eh saudara Jo, (klu tbaca komen ini)..sekadar pembuka bicara saje..
nt jenguk2 pl blog saye yea :).

#tonton brulangkali cerita 'my name is khan',dan dia phidap sindrom asperger.

Hidayati said...

Hehehehe.... tu lah pasal.

Jo Qusary said...

itu ialah satu miskonsepsi ttg manusia yg lahir dgn sindrom asperger... (saya sgt benci tgk film 'my name is khan' yg byk silap ttg org mcm kami...) huh!

de' Elle Norizi said...

oh..itu lah..ingatkan itu sindrom yg benar seperti itu ATAU sindrom yng d ada2kan utk buat filem itu.

Hidayati said...

Hehehehe.., Jo..rilek ya. Stay cool, stay stylo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...