Thursday, November 15, 2012

AIRISH BEAUTY & SPA ~ PROMOSI AKHIR TAHUN

Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia.

Ada berita gembira untuk semua wanita khasnya yang berada di sekitar Gombak, Batu Caves. Airish Beauty & Spa sedang mengadakan Promosi Akhir Tahun.




Bagi mereka yang bakal menjadi raja sehari, ini peluang terbaik untuk anda mendapatkan rawatan kecantikan sebelum hari perkahwinan. Airish Beauty & Spa menyediakan berbagai pelbagai kemudahan untuk anda memanjakan diri. Dari body scrub, sauna, mandian kecantikan, urutan terapi, urutan tradisional, jakuzi sampailah ke rawatan muka. Rawatan pula akan dikendalikan oleh pakar kecantikan Airish Beauty & Spa dengan kemudahan serba moden serta suasana selesa.

Jumpa di sana.

4 comments:

Arpiiz said...

So, ini cuma untuk girl2 jelah ye..huhuu

Hidayati Mohamed said...

Ye Arpiiz. Spa ni khas tuk girl2 je. Pakar Kecantikkannya pun girl juga. Hehehehe

s h a said...

wahhh...menarikla pakej2 ni.tp sy nak kawin tahun depan.mcm awal sgt je nk pg.huhuh.

Hidayati Mohamed said...

s h a, sape tau dorang ader pakej lain tuk awal tahun depan plak. Nanti kalau ader kak war2 kan. Adek kak merupakan pemilik spa ni. Isteri dia merupakan pakar kecantikan. Spa dia memang best kalau nak manja2 diri kat sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...