Wednesday, March 2, 2011

SATU MALAYSIA (Merdeka Edition)



Tentu ramai yang tau lagu ni kan. Mestilah.., hari2 kuar kat tv. Anak2 aku cukup suke lagu ni. Bila main je kat tv.., pasti dorang ikut nyanyi sekali sambil menari. Yang kecik sekali pon join nyayi sekaki walau sebutan.. ntah apa lah. Yang pasti mereka sungguh bersemangat bila nyayi lagu ni.

Bila video klip ni ke udara, sapa2 yang tukar channel, confirm kena marah oleh budak2 kocik ni. Dashyat betul.

Apa2 pun, aku enjoy sangat tengok dorang menyanyi dan menari depan tv setiap kali klip ini ke udara. Semoga anda semua pun akan terhibur dengan klip ini. Adios.

2 comments:

sicKo^ said...

series aku tak pernah dengar lagu ni.. tak kluar kat astro pun

Hidayati said...

Aderlah.. kat Astro Ria & Prima selalu kuar. Tapi lagi selalu kuar kat TV3, TV9, NTV7, 8TV and of cause kat TV1 dan 2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...