Sunday, March 27, 2011

PEMENANG MY SLEEPING ANGEL CONTEST

N3 KHAS INI AKAN TERLEKAT SEHINGGA 27 MAC 2011  BAGI MEMUDAHKAN SEMUA PEMENANG MENGHUBUNGI PIHAK PENGANJUR & RAKAN SEKUTU CONTEST. UNTUK N3 TERBARU SILA SKROLL KE BAWAH.


As salam. Sudah tiba masanya dan sesuai dengan janji, maka dengan lafaz Bismillahirahmanirahim...., mengumumkan pemenang-pemenang My Sleeping Angel Contest.

Tempat pertama bakal menerima sebuah bakul lipat mudah alih. Dan pemenangnya.....

Tahniah kepada ~ Lady ell ~

Tempat kedua dan ketiga bakal menerima sebuah kerusi lipat yang kelihatan seperti set Lego. Dan pemenangnya.....

Tahniah kepada Nurul Hezrina

Tahniah kepada Momma Mia

Hadiah Khas Pilihan Juri jatuh kepada.......
Tahniah kepada Syakila

Berikut ialah pemenang 7 hadiah saguhati berupa sticker dinding yang amat cantik dan sesuai untuk dekorasi dalaman rumah anda. Dan pemenang2 nya......
Tahniah kepada :
rasp
Syahada Ahmad
Mamarayyan
Cempakakuning

Aku dan rakan sekutu contest ingin mengucapkan tahniah kepada semua pemenang. Kepada yang tidak berjaya.., usah bersedih kerana angel2 anda sememangnya cukup comel, indah dan sentiasa menceriakan hidup anda sekeluarga. Kalau ikutkan hati.., kesemua angel ingin diberi hadiah. Apakan daya.., poket tak memenuhi hasrat.

Kepada pemenang tempat pertama, ke2, ke3 dan saguhati, sila emailkan nama penuh, alamat surat-menyurat dan no. telefon ke bluebelluv@yahoo.com . Kesemua hadiah2 ini akan diterbangkan dari Tawau, Sabah melalui perkidmatan Pos Malaysia.

Kepada pemenang Hadiah Khas Pilihan Juri pula, sila emailkan nama penuh, alamat surat-menyurat dan no. telefon ke aelandmunzir.norizi@yahoo.com , iaitu rakan sekutu contest ini dan penaja Hadiah Khas Pilihan Juri.

Tahniah sekali lagi dari kami berdua.


21 comments:

Mama Rayyan said...

tahniah pada pemenang sume..alhamdulilah ada rezeki rayyan kat cnie...

rasp said...

syukur alhamdullilah, ada rezki...tq tq tq sis...

tahniah pada kesemua pemenang2...
suka tgk 1st winner & winner hadiah khas juri tu...kelaz!

EiJa ZaQuaN said...

suka tgk aksi diorang sume..
tahniah kepada sume pemenang..:)

Momma Mia said...

Alhamdulillah Ira no.3.
Terima kasih puan penganjur & rakan sekutu sbb memilih Dzakirah

JaSSNaNi said...

comel plus kelakor tengok gaya anak2 kecil tido.. TAHNIAH kepada pemenang semua.. :D

wan nurul hezrina abd halim said...

yang anugerah khastuh memang takot nengok..hikhik

tq yer tuan umah pick merah num 2..sangat2 terharulah..hikhik..tq tq tq..n mummy dah send kat email2 kay..

alhamdulillah rezeki dah mari=)

umiliza989 said...

kelakar tgk aksi dpe tido...kiut sanagt...........

faiez said...

stail tido pilihan juri mmg terbaek lah!!!!tahniah..my princess xmonang pun..hihihi......Tahniah pd yg menang

syakila said...

salam syakila dah email

tq

Mama darwish said...

Thanks pengajur..
syukur..tq bebanyak..nati sy emailkan detail..

Myra Jay said...

Thniah semua pemenang.. Mmg comel2 belaka :)

Syahada Ahmad said...

alhamdulillah...
mekasih akak pilih my doter as one of the winner.

tahniah jugak untuk sume pemenang yang lain. ;-)

Shiela Latif said...

tahniiah Ell!!..wa ko yang menang kan?..ekekeke

Tahniah pada yang lain jugak :))

Hidayati said...

Sekali lagi tahniah kepada semua pemenang. Ok, akak dah terima email daripada:-
1.Wan Nurul Hezrina
2.Azlin Mohd Atan
3.Norziela Hamid
4.Wan Siti Afidah
5. Nur Dashila
6. Nor Syahada Ahmad

Mana yang lain ni?

Untuk pengetahuan semua, akak akan mengirim semua hadiah sebelum 1 April 2011. So, cepat2 respon kat email akak ye. Tak sabar rasanya nak kirim semua hadiah kat depan mata ni hah.

transformed housewife said...

tahniah kpd semua pemenang. takde rezeki anak2 sy kali ini.

liza said...

tahniah kepada yang menang.. jemput la join contest sulung saya..

http://ejau.blogspot.com/2011/03/show-your-teeth-contest.html

tqvm

~ Lady ell ~ said...

mekasih,rezeki melimpah nih...nanti ell emel kan add ya...

Hidayati said...

Ok. Akak dah terima email dari:-

7. Lady ell
8. Rasp
Thank u.

Akak masih menunggu 2 orang lagi pemenang saguhati untuk mengajukan email mereka.

Rakan sekutu contest pun belum menerima email dari Syakila untuk Hadiah Khas Pilihan Juri.

Sila email butiran peribadi anda seperti nama, alamat dan no. telefon sebelum 27 Mac 2011. Sebab semua hadiah akan mula dikirim sebelum 1 April 2011.

[ibuLUNAZAHRA] said...

salam semua.
tahniah pd semua pemenang!

yg menang hadiah khas juri blm hantar kan detail penghantaran lagi, hu3..tolong yeeee klu nak mudah send detail ke 019-366 6968 (takut da email tapi termasuk ke spam, atau tsekat d boxbe waiting list)

Nisa' Azman said...

congrats pada yg menang!!
mmg mcm2 gaya tido yg comel2 ade!!

iManAzRaf said...

tahniah pada yg mng.. hehe... takde rzki lak... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...