Monday, March 14, 2011

MY SLEEPING ANGEL CONTEST DITUTUP!!



Tepat pukul 8 malam tadi.., My Sleeping Angel Contest dengan rasminya DITUTUP!! Aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang sudi memeriahkan contest aku yang pertama ini. Jujur, aku tidak menyangka yang contest ku ini mendapat sambutan. Sejak semalam, bertalu-talu penyertaan baru yang kuterima walaupun masa semakin suntuk. Sungguh bersemangat aku mereview penyertaan2 tersebut. Ader beberapa ketidaklengkapan tetapi berjaya mereka perbaiki sebelum contest berakhir. Syabas!!! Anda semua memang yang terhebat!!!!

Untuk makluman semua.., semua angel akan diadili oleh 3 orang juri dan mereka ini bertanggungjawab untuk menapis semua angel dan memilih 15 yang terbaik. Ingat.., semakin kreatif gaya tido mereka semakin tinggilah peluang untuk menang. Setiap angel akan diaudit teliti dan sebarang kekurangan atau ketidaktepatan mengikuti syarat2 yang diberikan, akan tersingkir serta-merta. Daripada 15 angel yang terbaik 10 orang akan membawa pulang hadiah yang disediakan dan seorang angel akan membawa pulang Hadiah Khas Pilihan Juri. Jadi.., secara keseluruhannya.., 11 hadiah menjadi pertaruhan.

PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 22 MAC 2011 iaitu selepas 7 hari para juri menjulingkan mata mereka & membuat keputusan. May the best angel win!!!!

Jadi.., apa kata kita lihat kesemua peserta yang bertanding (sebelum audit).

Angel tido ngan yang tersayang

Angels ngan si busyuk

Angle tertonggeng


Angel tertiarap


Angel lasak AKA Power Rangers

Angel menyerah

Sleeping Beauty & Prince Charming



Angel & sesuatu


Angel Ahli Fikir


Angel Saat Akhir

 311220101642

 





Good Luck Everybody. May The Best Angel Win!!!!!

14 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Series all angers are marbeles!

Tak kisahla menang ke tidak..ade luck menang..tp yg best join kontest akak ni..sentiasa ada update..terasa penyertaan kita really being appreciated..!

Good luck to all contestants..

Hidayati said...

Thanks Sufeenan. Akak gembira dapat berkenalan dengan semua contestant. Setiap angel memberi suatu perasaan tenang & penuh kecintaan kepada yang maha Pencipta. Semoga kita semua sentiasa berada dalam rahmatNya.

MamaRifqy said...

Dear! kalau tak terlepas pandang..rasenye my son xde lagi dalam list

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/my-sleeping-angel-contest.html

sw33tdarling said...

ehh rasanya gambar anak saya takde dalam ni

sw33tdarling said...

eehhh ada ada.. hahaha ke laut betul!

CikW4nKemb4ng said...
This comment has been removed by the author.
Sidratul Muntaha said...

ahha
sgt2 la sweet all the angels!
ahaha..
mcm2 keletah..
pecah perut gelak ni.
comel2 sume..
huhuhuh

Hidayati said...

MamaRifqy, terima kasih sebab inform akak. Akak dah masukkan gambar angel anda. Maaf ye.., akak terlepas pandang.

Sw33tdarling, gambar angel anda ader di bahagian Angel Saat Akhir.

CikW4nKemb4ng, maaf penyertaan anda diterima semasa proses penguditan. Jadi terpaksa ditolak kerana lewat.

Sidratul Muntaha, memang come2 semua angel kan. Confirm juri2 pecah kepala nak pilih yang terbaik di antara yang terbaik!!!

CikW4nKemb4ng said...

oh it's ok

tinggal lagi sy yang terlambat buat entry tu.
lagipun saya tak perasan plak dkt syarat2 contest tu abehnya kol 8pm, yang saya perasan cuma abih on the 14th jer hehe

fa10 said...

as Salam,
Pihak penganjur minta saya satukan angels saya dlm satu entry, so ni entry yg telah diperbetulkan.

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/03/my-sleeping-angel-contest_13.html

Angel saya dah dpt no 95/96. Terima kasih ye.

Hidayati said...

ok fa10. Semoga berjaya.

airis naufal said...

salam.. rasenye, my angel pun xde lg dlm list..
http://ayucontest.blogspot.com/2011/03/my-sleeping-angel-contest.html

faiez said...

salam..baru perasan..byk tul cara little angel tido...sungguh ikhlas n tenang the way they sleep...

Hidayati said...

Airis naufal.., thanks sebab gitau. Maaf ye. mata akak ni dah juling kot. Hehehehe. Ok akak dah betulkan.

Faiez.., betul tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...