Friday, February 11, 2011

WAJAH PEMENANG CONTEST FOTO KIUT KATEGORI RAMAI



Keputusan rasmi Contest Foto Kiut telah kuar hari ni. Dan gambar puteri2 ku ( kat atas tu) adalah pemenangnya bagi kategori ramai. Sungguh tak sangka. Tahniah kepada semua pemenang.

Aku dah email alamat surat-menyurat kepada pihak pihak Ka Ching bagi penghantaran hadiah. Apa agaknye ya. Tak sabar nak terima.

Sekali lagi, aku ucapkan terima kasih kepada pihak penganjur & semua yang terlibat dalam Contest Foto Kiut ini.

Kepada yang telah mengundi.... aku ucapkan jutaan penghargaan. Anda semua telah menggegarkan kontest ini.

1 comment:

[ibuLUNAZAHRA] said...

Hha.da agak da.
bonda siap kira2 da..contestant lain takde dapat undi, budak tecik 2org ni dpt 18vote..
sibaik ade kategori, klu tak susah nak memang, kategori baby/kids tuh sengit gilerrrr...
Hha, anty Nana kena la belanje 'Lobster;Hhheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...