Tuesday, February 8, 2011

IF I HAVE RM100

Petang semua. Bukak2 je blog terus ternampak diri di tag oleh IbuCik Luna untuk satu contest yang di beri nama If I Have RM100 yang di anjurkan oleh gadis kecil molek bernama Auni Miyukie . Syarat2 penyertaan ader kat SINI . Cepat sebab tarikh tutup contest ni pada 10 Februari 2011.

Hadiah? Ini yang best ni... apa saje yang anda idamkan as long ia berharga RM100 ke bawah. Syok ni. Jadik .., aku pon teringin sangat nak join walaupn last minit.

Ok, ni lah barang yang aku nak sangat kalau aku ader RM100.
V
V
V
V
V
Amacam, lawa tak? Dah lama aku pandang kat Boutique Shima . Hajat hati nak jadikan sebagai birthday present utk husband tercinta. Harganya RM55 untuk satu set. Tapi sekarang ni ngah sale. Nak gak beli..hehehe..tapi nak cuba nasib dululah melalui contest ni. Sapa tau dapat. Bak kata pepatah..., tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu.

Oklah.., sekarang ni nak tag 3 orang kengkawan untuk bersama memeriahkan contest ni.
1. Jo Qusary
2. Nieda
3. Gadis Kampung Separa Bandar

Selamat mencuba & semoga berjaya.

7 comments:

[ibuLUNAZAHRA] said...

good luck dear!

Jo Qusary said...

alamak, nak kena cari balik wishlist nie... err, kalo beli mesin bancuh kopi agak2 boleh dpt dlm RM 100 tak? hehehe....

Hidayati said...

sama2 kita ber good luck ya.

Hidayati said...

Hihihi...Jo..., cari jangan tak cari. Ader kot coffee maker yang under RM100. Best tu.

Hazari. said...

ade 100 ringgit, nak beli ubat batuk. batuk datang lagi..

Nieda said...

Alamak kena tag pulak dah!!hu,hu,hu

Nieda said...

Alamak kena tag pulak dah!!hu,hu,hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...