Sunday, January 23, 2011

APA BESTNYE BLOGWALKING?



Bagi aku......,BEST SANGAT! Padaku blogwalking umpama:-
1. Keluar rumah dan bertemu dengan kawan2 lama dan baru.
2. Masuk ke sebuah perpustakaan yang penuh dengan perbagai jenis buku cerita yang best2
3. Pergi ke shopping kompleks dan belek2 barang tanpa gangguan sales girls yang menjengkelkan.
4. Forum mengemukakan pendapat.
5. Masuk ke rumah orang yang tak dikenali tapi terasa seperti sangat dialu-alukan.
6. Pergi ke kelas masakan tanpa perlu bayar yuran.
7. Merialisasikan angan2 nak jadik ketua kampung... melawat dari satu rumah ke satu rumah yang lain.
8. Berjalan2 jumpa kawan tanpa menyusahkan dia buat air.
9. Mengambil bahagian dalam mana2 segmen atau pertandingan tanpa fikirkan nak pakai baju apa nanti.
10. Keluar negeri atau negara tanpa kuar duit sesen pun.

Sebenarnya banyak lagi perkara2 yang best semasa berblogwalking. Sebab itu aku lebih suka lakukannya secara manual dan dengan rasa ingin tahu yang amat tinggi..., bukan terpaksa atau kerana nak up traffic. Bagi aku kepuasan tu yang penting.

3 comments:

DiaUmaiNiNaz said...

salam kenal kak..

memang itu yang di cari dlm blog ni..

Maria Azhari said...

Blogwalking memg best,bila blogwalking baru dapat lihat bnyk blogger dan blog berbagai-bagai... :)

Hazari. said...

dapat belajar banyak bende baru.. terutamenye kat blog2 tutorial. huhuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...