Friday, December 31, 2010

"miSz h0neyz 1st c0ntest

 Ni barner contest!

Thank Q Misz Honeyz atas jemputan menyertai Misz Honeyz 1st Contest. Tarikh tutupnya hari ni. Rasanya sempat lagi klu nak join ni. Senang je.., cuma kena teka berapa harga (RM) teddy bear kat dalam barner tu. Teddy bear ni agak besar jugak... Nak tengok perbandingannya ngan teddy bear2 Misz Honeyz yang lain? Boleh.... tengok gambar kat bawah ye...



Besar jugak kan. Kalau p Servay & Parkwell Hipermarket kat Tawau ni... mau RM 100 - RM 150 gak harga dia ni. Tapi itu harga kat Tawau. Emm.., kena teka satu harga je tau. Hadiahnya...? Takat ni masih MISTERI lagi... tapi ader 2 kategori. Grand price untuk jawapan yang tepat dan 2 hadiah lagi untuk jawapan yang hampir tepat. Ok le tu..

Syarat2 penyertaan ader kat sini

Jawapan akak : RM 89.90

& nak tag:-

1. Abbymira

2. Cik Epal

Semoga sempat & selamat berjaya!!!

P/S: Maaf tersangat maaf!!! Akak salah tengok tarikh tutup peyertaan. Ok pada SIAPA2 yang nak join..tarik tutup yang betul contest ni pada 31 JANUARI 2011. Sekali lagi akak mohon maaf atas info tarikh tutup yang kurang tepat.

2 comments:

misz h0neyz said...

saLam...
hYe!
thanks 4 j0ining my c0ntest...
g0od luck!
;)

p/s: kak..due date 31st January 2011 taw..
;)

Hidayati said...

Eh ye ke Misz Honeyz... la tak perasan pulak akak. Ni lah mata nak naik juling tengok contest sana sini. Sorry ye Misz Honeyz.., nanti akak betulkan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...