Thursday, December 30, 2010

KEDAI BABY'S LAUNCHING GIVEAWAY

Jom ramai2 join GA ni anjuran Kedai Baby . Hadiahnya DUA t-shirt kanak2 bernilai RM16. 90 setiap satu. Pasti comel! GA ni bermula pada 24 Dis 2010 dan berakhir pada 23 Jan 2011.

Nak serbu GA ni... boleh sesangat. Tekan sini

Mula2 letak barner ni:-



Pas tu... follow blog Kedai Baby . Ok dah follow....ehem... kalau sudi ... follow mamy semula ye.

Kemudian..., tekan butang "Like" kat Facebook fan page dorang dan cadangkan kepada rakan FB untuk berjimat membeli barang2 keperluan bayi & ibu mengandung di Kedai Baby  . Emmm... sonang je.

Lepas buat sume tu... buat le entri pasal GA ni. Hah, macam yang aku ngah buat ni le. Jangan lupa tag 5 orang kengkawan ye.

La ni nak tag:-

1. De' Elle Norizi

2. Mama Raniya Raiyan Raiyna

3. Mama Alya Riesa Syasya

4. Ayah Daniel & Kembar 3

5. Ayah Amrafahan

Ok, seterusnya...sila e-mail penyertaan korang ke kedaibaby@hotmail.com dengan menyertakan:-
1. Nama penuh
2. Alamat surat-menyurat
3. Profile Facebook
4. Pautan entri pada blog korang.

Akhir sekali.., tinggalkan la respon atau komen korang di sini

Ni lah hadiahnye tu.... Comel tak... ((((( geramnya aku ))))))

        

Lawa juga ni kalau di pakai oleh si Qaseh & si Caca. Semoga berjaya!

4 comments:

de' Elle Norizi said...

ok thanks.
insyallah nt bonda buat.
#mamy bukan kna buat slogan ke?

Hidayati said...

Tak perlu buat slogan. Maksudnya tu.., Kedai Baby nak bagi t-shirt budak2 yang berslogan.

Huszaini said...

Tq taq! InsyaAllah nanti saya buat! :)

de' Elle Norizi said...

oh.baca spintas lalu.
tak buat awal2 sb dok fikir slogan..haaha
thanks..insyallah weekend ni buat.
uh.PIL nak dtg uma la weekend ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...