Wednesday, February 16, 2011

HAPPY BIRTHDAY TO ME.


16 FEB 2011.., hari ni genap umurku 37 tahun. Syukur yang teramat kehadrat Yang Esa, kerana masih membenarkan aku bernafas dan menikmati saat indah ini bersama keluarga tercinta.

Semalam kira2 pukul 1.15 pagi, aku menerima 2 SMS ucapan selamat hari jadi. Yang pertama dari IbuLuna .., terima kasih dear. Love you so much. Dan yang kedua husband tercinta. Masa tu dia tengah attend kapal yang berlabuh d Port Tawau. Sweet sangat SMS nya tu... "Happy Bday sayang. Love u".  So, aku pon balas SMS tu.."Thank u sayang. Love u even more" ...... macam orang baru bercinta kan. Tapi tu lah yang sebenar.... makin lama makin sayang.

Menjelang pukul 10 pagi.., bertalu2 ucapan selamat hari jadi kuterima dari adik beradik. mak dan rakan taulan. Terima kasih semua kerana sudi mengingati.

Hari ni tak dapat buat apa2 kerana husband terpaksa bertugas. Tak best rasanya makan kek sorang2. Tapi.. aku dapat beberapa hadiah istimewa dari anak2. Kebanyakannya handmade...,  hasil dari kreativiti masing2 Ader kad ucapan, ader surat (sebijik macam surat cinta), ader gak keropok yang dibeli dari kantin sekolah dorang & dibungkus cantik2 pakai kertas buku sekolah. Seronok betul. Terima kasih. Mamy sayang sume anak2 mamy.

Husband cakap.., suprise birthday ku terpaksa ditangguh sehingga kapal belayar. Emmm... tak sabar nak tau aper suprise tu.....

6 comments:

Azwa Azee said...

wah..hepi besday akak..moga dipanjangkan umo yg diredhai ye..:)

Jo Qusary said...

Happy Birthday to you... :D

[ibuLUNAZAHRA] said...

Hha. sebenarnye hantar msg tuh kul 12.02am..sejam kmudian dpt reply, "hantar ke nombor mamy, nombor nya on tuh"..Hhe..

cHe cHue said...

suke lahir hari akak!!!

Hidayati said...

Terima kasih semua atas wish dan ingatan tulus ikhlas.

hazari. said...

wahh, awalnye birthday. wuuu, tahniahh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...