Friday, January 7, 2011

HANIS MY

Siapa Hanis MY ? Kalau korang nak tau.., dia lah yang dapat mengisi 6 tapak kosong untuk lagu Twinkle Twinkle Little Star dalam Jangan Lupa Lirik Lagu Tadika yang aku adakan petang tadi. Well done dear. Rupa-rupanya, ader jugak yang masih ingat lagi lagu2 tadika walaupun dah berpuluh tahun meninggalkan alam tadika. Hehehehe... tahniah sekali lagi. Nanti bolehlah nyanyikan lagu2 tu untuk anak2 pulak.

Kalau korang nak tau Hanis MY ni seorang blogger yang aktif menulis. Emmmm..., nak tau aper yang dia tulis? JOM IKUT AKU

2 comments:

Hanis MY said...

akak suaknya entry ni! terima kasih...tak sabar nak nyanyi kat anak sendiri..bila ntah..doakan sy ye...

Hidayati said...

Insya'Allah..., banyak bersabar & berdoa. Sememntara belum ada, enjoy dulu dengan suami tercinta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...